Oi, tulisipa huominen. Aion laittautua natiksi. Ostin tanaan uuden hajuvedenkin. Ylenpalttinen pynttaytyminen on aika lailla tapojeni vastaista, mutta nyt vain tuntuu silta etta olisi kiva kesan kunniaksi laittautua pikkumekkoon ja -kenkiin ja raikkaaseen meikkiin. Olen alun perin pikkukylasta, jossa liikaa laittautumista pidettiin hempukkamaisena. Baariinkin mentiin tavallisissa farkuissa ja tennareissa. Taalla niissa voi olla pubeissa mutta en enaa lahtisi yokerhoon farkuissa ja converseissa. Kai se ymparisto ja suurkaupungin vilina sitten muokkaa omanlaisekseen.

Muuttelin tanaan uuden huoneeni jarjestysta ja tykkaan nyt entista enemman. On paljon omannakoisempani. Ja tuli lisaa tilaa, kayn huomenna ostamassa alennusmyynnista tuolin ja ehka jonkun viherkasvin, niin saa vahan lisaa eloa tahan huoneeseen. Meilla on olohuonekin, mutta oma huone on aina se kodin keskus ja turvapaikka niin paras tehda tasta niin kotoisa kuin mahdollista. Nyt kun se on mahdollista. Viime vuoden asuin asuntolassa missa ei voinut vaihtaa jarjestysta eika seinilla saanut pitaa mitaan. Puuh kurjuutta. Silloin sita viettikin mahdollisimman paljon aikaa poissa "kotoa". Tama on ensimmainen paikka taalla mika on oikeasti tuntunut kodilta.

Tanaan kavin myos kaverin kanssa syomassa ihanassa lounaspaikassa. Ne ettii tyontekijoita, ajattelin kayda huomenna siella kyselemassa lisatietoa ja tyrkyttamassa CV:tani. Ei tosin ole kokemusta ruokapaikoista joten voipi olla nihkeaa saada mitaan. Saa nahda saanko aikaiseksi. Osa-aikatyo se olisi joka tapauksessa, sopisi minulle paremmin kuin hyvin, en ole tyontekijatyyppia, vaan laiska humanistihippi.